STANLEY 939006

STANLEY 939006

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
150 mm-es tárcsával szerelt falhoronymaró villamosipari és fűtés rendszerek telepítési munkáihoz akár 40 mm marási mélységig. Bármely típusú porszívóhoz csatlakoztatható univerzális porelszívó csatlakozójának köszönhetően, így a munkaterület pormentes és tiszta marad. Akár kész lakásban is arrébb vihetünk egy kapcsolót, festmény világítást, stb... A 2db gyémánttárcsa és az univerzális porelszívó csatlakozó szállított tartozéka a készüléknek.
Teljesítmény: 1800 WFeszültség: 230 V / 50 HzÜresjárati sebesség: 5000 min-1Horony mélysége: 10-40 mmDarabolótárcsák: Ø 150 mm / 22,2 mm (2db)Súly: 4,7 kgGarancia: 1 év

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.